Ha Robogó, akkor Webrobogó!

Magyarország internetes piacvezető kereskedése!

  • Kosár tartalma
    • # Termék db Bruttó összesen

      Az Ön kosara jelenleg üres!

Robogó kereső
2020. szeptember 25. - Eufrozina napja van.
Archívumban

Gilera GP 800 - Új király a láthatáron - Gilera robogó - Webrobogó

Mégpedig a Gilera márkacsalád legújabb tagjáról, a Milánóban bemutatott eddigi legnagyobb és legerősebb gigantikus robogójáról beszélünk, ami az első, V2-es robogó debütálását jelenti.
Rendelje meg Webházunkból.
Hitel lehetőség, 20%-tól elvihető.

 
 

 

 


Gilera GP 800 - Új király a láthatáron  - video

 

Elképesztő tulajdonságok jellemzik az új csúcsmodellt. A legnagyobb robogó mára 839 cm3-is blokkot rejt. Ami nem kevesebb, mint 75 lóerőt nyújt nekünk 7250-es fordulaton, maximális nyomatékát 76,4 Nm-t, 5750-res fordulatnál adja le. Gondoljunk csak bele, hogy az eddigi legerősebb Gilera, a Nexus legnagyobb teljesítménye 40 LE és maximális nyomatéka 42 Nm volt!

 

Gilera GP 800 - Új király a láthatáron
Gilera GP 800 - Új király a láthatáron

 

Másik nagy újdonság a V2-es blokk alkalmazása. Kéthengeres, 90 fokos hengerelrendezésű, vízhűtéses, fix rögzítésű blokk került a GP-be, amit a fokozott terhelés miatt az eddigieknél masszívabb acélcsővázba helyezték. Ezt szintén motorkerékpároknál alkalmazott bordásszíj végáttétel egészít ki. A futóműve elöl 41 mm átmérőjű hidraulikus teleszkópvillából, míg hátul az alumínium lengővillához bal oldalt vízszintesen elhelyezett 7 fokozatban állítható rugóstagból áll. Az alumínium felni elöl 16, hátul 15 colos, amin elöl 120/70-es, hátul
160/60-as sportos mintázatú gumi feszül.
A több mint 200 km/órás sebességre is képes �hiper-robogó� párosulva a 235 kg-os száraz tömegével megfelelő fékrendszert is megkíván, amit a Gilera esetében a Brembo márkájú fékrend-szer biztosít. Elöl dupla 300 mm-es két dugattyús, hátul 280 mm-es tárcsafékkel. Emellett a V2-es blokk motor fékére is hasonló hatást ígérnek, mint egy motorkerékpár ese- tében.

 

 

Gilera GP 800 - Új király a láthatáron - kilóméteróra
Gilera GP 800 - Új király a láthatáron - kilóméteróra

 

 

Külső terén letisztult forma jellemzi a C 800-at, azonban sportos külső minden egyes apró részlete gondosan megtervezett, a vezető kényelmét szolgálja. Elöl szélvédelem biztosítását robosztus első traktus segíti, míg hátul sportmotorok számára is irigylésre méltó lekeskenyü- lő faridom követi. Ezen kívül alumínium kormány és sportos dupla baloldalon elhelyezett dupla kipufogó díszíti a minimalista formatervezésű Gilerát.A motoros tulajdonságokkal elhalmozott robogó, masszív futóműve miatt stabil úttartást, nyomatékos blokkja által dinamikus közlekedést, megnövekedett fékhatása révén tökéletes fékezést biztosít használójának megtartva a maxirobogókra jellemző előnyös tulajdonságokat. Így vezetői kényelmet és jobb irányíthatóságot biztosító, viszonylag alacsonyra 790 mm-re helyezett ülésmagasság, nagy ülés alatti, egy zárt sisakot is magába foglaló tároló rekesz, a CVT váltó adta �kényelmes� közlekedés jellemzi a Gilera GP 800-at, ami a gyártó ajánlása szerint mind városban, mind hosszabb túrák alkalmával megállja a helyét.

Kép: Piaggio Press Szöveg: Pataky Levente

 

 

MCOnet Fórum Regisztrálj fórumunkba, és szólj hozzá a motorokhoz, quadokhoz robogókhoz...


Sebestyén Antal Értékesítő:                                     +36 70 578 7690


Ha megtetszet a robogó, akkor rendelje meg Webáruházunkból: Gilera GP 800, ha még szeretne válogatni, akkor tekintse meg oldalunkat: Webrobogó.
Folyamatos akciókkal kedveskedünk, ezenkivül ingyen bukósisakkal és Ingyenes kiszállítással Magyarország egész területén!

 

Ha Robogó, akkor Webrobogó... Magyarország piacvezető internetes kereskedése!

Webrobogó - Motorcenter 2005 Kft.

2030 Érd, Budai út 76.
Telefonszám: 06-70-578-7690,
06-70-364-3119
Email: robogo@mconet.biz

MCOnet Magyarország

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelemi nyilatkozat Impresszum
MCOnet 2001-2019. - www.mconet.hu - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu

 

www.mconet.hu