Ha Robogó, akkor Webrobogó!

Magyarország internetes piacvezető kereskedése!

  • Kosár tartalma
    • # Termék db Bruttó összesen

      Az Ön kosara jelenleg üres!

Robogó kereső
2020. április 04. - Izidor napja van.
Archívumban

Piaggio Fly 50 - piaggio robogó - webrobogó

Első pillantásra klasszikus forma, praktikus elemekkel kombinálva. A klasszikus formát sugallják a gömbölyded idomrészek és a "veszpás" formájú első sárvédő. Az ovális alakú kormányra helyezett fényszóró jól mutat, és a menetpróba alatt tökéletes fényt biztosított sötétedés után.

 Rendelje meg Webházunkból.
Hitel lehetőség, 20% -tól elvihető

 Az első indexek a frontidomon elrejtve helyezkednek el, átlátszó műanyag alatt, talán egy kicsit túlságosan is elrejtve.
A hagyományos külsőhöz szerencsére analóg, jól látható műszeregységet kapott a Fly, melyet egy kvarcóra egészít ki. A két visszapillantó tükör bár nem nyerte el tetszésemet, a beállítás és rögzítés után jól funkcionál.

 

piaggio fly 50 video


Ülése kellően puha és széles. A 785 mm-es ülésmagasság kényelmes megfelelő méretű, az én 175cm-es magasságommal könnyedén elfértem. A hosszú ülés végére masszív műanyag kapaszkodót szereltek, ami az esetleges utasok számára jól jöhet, leszámítva azt, hogy nálunk 50-es robogóval nem lehet legálisan személyt szállítani!
Piros pontot adtam a Fly-nak a lábtartó oldalán található láncszemet meglátva, mely segítségével egyszerűbb módon rögzíthetjük egy villanyoszlophoz lánc segítségével robogónkat. A praktikusság a rakodóhely tekintetében is megmutatkozik, a térdünk előtti idomrészen méretes, zárható kesztyűtartó foglal helyet, amit szatyorkampó is kiegészít. Az ülés alatt is találunk némi helyet, igaz zárt sisakom nem fért bele, de egy robogós nyitott sisak könnyedén elhelyezhető a benne.
Ötvenes lévén ne várjunk csodát. A 49 cm3 erőforrás 4 ütemű lévén nem emeli a legfürgébb robogók közé a Fly-t, viszont cserébe megbízható, környezetbarát, és alacsony fogyasztást biztosít használójának.

 

piaggio fly 50 robogó
piaggio fly 50 robogó


A tesztrobogó szürke színével megegyező öntött felnit kapott, mely méretét tekintve 12 colos gumiabroncsot visel, amivel jobban elviselhető a hepe-hupás utakon való közlekedés. A futómű beállítása a 12-es kerekekkel kiegészülve tökéletesnek mondható. A fékek tekintetében is elégedetten nyugtáztam az első tárcsafék létét, viszont a hátsó dobfék helyett itt is jobban fogna egy tárcsafék.
Összességében A-ból B-be való közlekedésre tökéletesen alkalmas, nagy tankméretének köszönhetően nem kell állandóan a benzinkutakat keresnünk. Akár 300 km-t megtehetünk egy teli tankkal. Munkába járásra vagy a megunt régi robogó lecserélése mellett döntőknek jó válastás lehet a most amúgy is kedvező beszámítási feltételekkel ajánlott Fly megvétele.

MűSZAKI ADATOK:
Motor: 49,9 cm3, egy henger, 4 ütem
Hűtés: léghűtéses
Teljesítmény: 4 LE
Elsőkerék felfüggesztés: 32 mm átmérőjű teleszkóp
Hátsó rugózás: hidraulikus rugóstag
Ülésmagasság (mm): 785
Száraz tömeg (kg): 100
Maximum sebesség: 45 km/óra (jogszabály szerint)
Gumiméret elöl: 120/70-12
Gumiméret hátul: 120/70-12
Fék elöl: tárcsa
Fék hátul: dob
Tengelytáv (mm): 1330
Hosszúság x szélesség x magasság (mm): 1880/735
Tank: 7,2 I

 

MCOnet Fórum Regisztrálj fórumunkba, és szólj hozzá a motorokhoz, quadokhoz robogókhoz...

 


Sebestyén Antal Értékesítő:                                     +36 70 578 7690

 

Ha megtetszet a robogó, akkor rendelje meg Webáruházunkból:piaggio fly 50, ha még szeretne válogatni, akkor tekintse meg oldalunkat: Webrobogó.
Folyamatos akciókkal kedveskedünk, ezenkivül ingyen bukósisakkal és Ingyenes kiszállítással Magyarország egész területén!

 

Ha Robogó, akkor Webrobogó... Magyarország piacvezető internetes kereskedése

Webrobogó - Motorcenter 2005 Kft.

2030 Érd, Budai út 76.
Telefonszám: 06-70-578-7690,
06-70-364-3119
Email: robogo@mconet.biz

MCOnet Magyarország

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelemi nyilatkozat Impresszum
MCOnet 2001-2019. - www.mconet.hu - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu

 

www.mconet.hu