Ha Robogó, akkor Webrobogó!

Magyarország internetes piacvezető kereskedése!

  • Kosár tartalma
    • # Termék db Bruttó összesen

      Az Ön kosara jelenleg üres!

Robogó kereső
2020. április 04. - Izidor napja van.
Archívumban

Piaggio MP3 250 - háromkerekű robogó - Piaggio robogó - Webrobogó

Téltemető A fokozott komfort és menetbiztonság mellett a téli használat mámorában is részesül, aki a Piaggio háromkerekűjét választja.
Rendelje meg Webházunkból.
Hitel lehetőség, 20%-tól elvihető.

 

 

 


Piaggio MP3 250 - háromkerekű robogó - video

 

 

A kissé borsos áron kínált MP3 rendkívüli erényei néhány extrával tovább fokozhatók.A közcsodálat már akkor is garantált, ha egy teljesen gyári állapotú MP3 nyergében gördülünk a pesti forgalomba. Egyszerűen minden részlete teljesen más az olasz triciklinek, mint amit a nagyrobogóktól megszoktunk, az X8-tól örökölt, puttonyos fartól a két első kerék miatt kiszélesedő orrészig.

 

Piaggio MP3 250 - háromkerekű robogó
Piaggio MP3 250 - háromkerekű robogó

 

 

Sokan szkeptikusak a kanyarban bedönthető első traktus és a különleges formák miatt, de már egy próbakör is meggyőző lehet, mert a negyedliteres, négyszelepes blokkal szerelt alapváltozat sok örömet okoz, elég dinamikus a városban és az ember alig várja, hogy végre kanyarodhasson vele. Érdemes tudni, hogy felborulni ezzel a géppel sem lehetetlen, de előtte a hátsó majd az első kerekek finom sodródása figyelmeztet a közelgő veszélyre.

 

 

Piaggio MP3 250 - háromkerekű robogó  - kilóméteróra
Piaggio MP3 250 - háromkerekű robogó  - kilóméteróra

 

 

A Piaggio önbizalom fokozó stabilitásáról korábbi bemutató tesztünkben már részletesen írtunk. Ezúttal kíváncsiak voltunk, vajon zavarba hozza-e a kifinomult technikát a tél, a hideg és a sónedves, havas utak. Csakhogy a mostoha körülmények egytől-egyig eltűntek, amikor a természet január közepén úgy döntött, a tavasz demó verziójával örvendezteti meg a fázós országot. Pedig alaposan felkészültünk. A Piaggiora hatalmas gyári szélvédő került, a magasabb növésűek bukósisakjának tetején dobol a felső vége, de abban biztosak lehetünk, hogy nincs ennél hatékonyabb szél és esőfogó. Sajnos az átlátszó műanyag torzít, ráadásul csapadékos időben percek alatt összekoszolja az autók kerekéről felverődő sáros lé. De hát valamit valamiért. Ha megszoktuk a nem éppen makulátlan látási viszonyokat, élvezhetjük a Tucano Urbano thermoscud, vagyis prémmel bélelt lábtakaró tökéletes hideg és esővédelmét. A különös találmány eddig nem tört be a magyar köztudatba, pedig a Piaggion hamar megszoktuk.

Piaggio MP3 250 - háromkerekű robogó - kezelőgombok
Piaggio MP3 250 - háromkerekű robogó - kezelőgombok

 

Menet közben jól hallhatóan búgnak a kerekek. Olyan hangon énekelnek a Metzeler Feelfree Wintec téli gumik, mint egy terepjáró eredeti abroncsai, melyeket még nem távolított el a diszkólázban égő tulajdonos. Az MP3, nem szolgál más zenével, de hamar örülni kezdünk a szezonhosszabbító papucsoknak. Futófelületük blokkjai mélyebbek és finom lamellákra osztották őket, illetve alapanyagukba szilikát kevertek, így elvileg nem kell drámai tapadáscsökkenéstől tartanunk, ha havazni kezd. Persze csodák nincsenek, a féktávok minden helyzetben hosszabbak, mint nyáron de a gép sokáig kezünkben hagyja az irányítást, és nem enged szabad utat a télnek. Már csak egy kis hóra lenne szükség, hogy kiderüljön meddig tarthat az önbizalmunk három keréken.

 

MCOnet Fórum Regisztrálj fórumunkba, és szólj hozzá a motorokhoz, quadokhoz robogókhoz...


Sebestyén Antal Értékesítő:                                     +36 70 578 7690


Ha megtetszet a robogó, akkor rendelje meg Webáruházunkból: Piaggio MP3 250, ha még szeretne válogatni, akkor tekintse meg oldalunkat: Webrobogó.
Folyamatos akciókkal kedveskedünk, ezenkivül ingyen bukósisakkal és Ingyenes kiszállítással Magyarország egész területén!

 

Ha Robogó, akkor Webrobogó... Magyarország piacvezető internetes kereskedése!

Webrobogó - Motorcenter 2005 Kft.

2030 Érd, Budai út 76.
Telefonszám: 06-70-578-7690,
06-70-364-3119
Email: robogo@mconet.biz

MCOnet Magyarország

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelemi nyilatkozat Impresszum
MCOnet 2001-2019. - www.mconet.hu - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu

 

www.mconet.hu