Ha Robogó, akkor Webrobogó!

Magyarország internetes piacvezető kereskedése!

  • Kosár tartalma
    • # Termék db Bruttó összesen

      Az Ön kosara jelenleg üres!

Robogó kereső
2020. május 28. - Emil, Csanád napja van.
Archívumban

Vespa GTS 250 - Olasz barátnő - Vespa robogó - Webrobogó

Egyedül érzi magát? Romantikára, szerelemre, szenvedélyre vágyik? Nem leli párját a világban?Van egy titkos tippünk: ha nem is ő az igazi, egy próbát mindenképp megér.

Rendelje meg Webházunkból.
Hitel lehetőség, 20%-tól elvihető.


Vespa GTS 250 - Olasz barátnő - video


Mert ha forró vágyakról, szenvedélyről van szó, nem javaslom, hogy a szőke, hűvös eleganciával megáldott, emberbarát skandináv típust keresse. Nem önre vár a precíz és jól táplált német alkat sem. Oroszhon mindent túlélő gyermekeit is jobb, ha messziről elkerüli. Akit ön keres, az a szeszélyesen önfeledt, formás, mediterrán szépség.De hol lelhetünk ilyen olaszos szépségre hazánkban? Hol képviseli magát ez a temperamentum, a déli formák ilyen vadító együttese? Hol találkozhatunk Corradino D'Ascanio lányainak lányaival, a legfiatalabb darazsakkal, hogy lábaink közé kaphassuk őket? A Vespák köztünk járnak, csak legyen szemünk, hogy észrevegyük bájaikat!


Vespa GTS 250 - Olasz barátnő
Vespa GTS 250 - Olasz barátnő

 

 

A hátsó domborulatok jelenlegi formaterve ötven éve került először a Vespára, mégis fiatalnak és ruganyosnak tűnik. Audrey Hepburnt és Gregory Pecket még nem ez a forma kapcsolta össze az 1953-as Római vakációban, mivel ők még egy első sorozatú 125-össel rótták Róma utcáit, melynek kisebb, kerekebb feneke és első sárvédőn ülő lámpája volt. 1963-ban megjelent a 150 GS-nél testesebb 160 GS (Gran Sport), melynek mai másolata a Vespa GTS, az olaszvágyú szívek megdobogtatója.
A vér szerinti ős A 160 GS a maga korában 120 km/h-ig skálázott órával és 100 km/h-s végsebességgel került piacra. A 159 köbcentiméteres kétütemű, egyhengeres, vízszintesen elhelyezett blokk 8,2 lóerő leadására volt képes, melyhez 6000-es percenkénti fordulatra kellet pörgetni. Az 54 éves modell öröksége mutatkozik meg az új 250-es GTS-ben.
Vespa GTS 250 - Olasz barátnő  - kilóméteróra
Vespa GTS 250 - Olasz barátnő  - kilóméteróra

 

 

A GTS-en, mint minden Vespán 1946-óta, elöl egylengőkaros felfüggesztés tartja a kereket, amit a 2003-ban bemutatott Granturismo óta 12 colos és 120/70-12-es gumikkal szerelnek. Ez a megoldás elvileg nagyon komfortos, mivel az első keréknek a fix rögzítési ponthoz képest utánfutása van, ezért - mint az irodai kerekes szék - mindig a haladás irányába áll be, miközben a rezgéseket, bukkanókat nem a villával párhuzamosan, hanem egy ív mentén vezeti el, így abból a lehető legkevesebbet juttat el a kormányig. A valóságban ezt nem éreztem ilyen fantasztikusnak, de a budapesti utakat senkinek sem kell bemutatni.
Vespa GTV Aki mégsem elégszik meg a GTS múltidéző formájával és kivitelezésével, annak a modern Vespák sorából a csúcsmodellt, talán minden idők egyik legdrágább és legelegánsabb Vespáját ajánlom. A GTV a GTS alapjaira épül: ugyanaz a váz, ugyanaz a futómű, megegyeznek a fékek és a motor is, csupán külső megjelenésükben van jelentős különbség. A GTV fényszórója a legrégebbi Vespa múltat idézi: első sárvédőre helyezett fényszóró ugyanis az 1946-ban bemutatott Vespa 98-on tűnt fel először. Az előre került többletsúly miatt talán még bizonytalanabb a GTV irányítása, de a forma varázsa mindenben kárpótol minket. Lényeges különbség a GTS-hez képest, hogy a kormányburkolat hiányában előtűnik a krómozott, íves kormányrúd, amire szintén krómozott fékolajtartályok kerültek. Az eltűnt burkolat szélfogó hatását pótolja a kis plexi a műszerfal előtt, ami az óriási szörnyplexinél sokkal csinosabb, igaz - pont emiatt - kevésbé hatásosan fogja fel a fejünket cibáló szelet. A kormány közepére helyezett műszeregység is retrósabbra sikerült volna a GTS-énél, ha a fehér hátlapú, sötétben halvány narancssárga világítást kapó kilométeróra és üzemanyag-szintjelzők alá nem egy kínai karórát építettek volna be a hangulatot fokozó kék háttérvilágítással.Bár minden Vespán alaptartozék az üléstakaró esőköpeny, a GTV talán az egyetlen, ahol ezt nemcsak saját komfortunk miatt érdemes használnunk. A két részből álló, valódi bőrből készült ülés ugyanis nehezen viseli, ha tartósan eső áztatja. Ezért amikor bizonytalan időjárási helyzetben hagyjuk Vespánkat az utcán, érdemes az ülését alaposan letakarni. Összességében a GTV a maga kis plexijével, a GTS-nél is csábosabb megjelenésével, szeretetre méltóbb, jobban használható, de mindenesetre még retrósabb kis robogó volt. Csupán a kvarcórája világítását alakítanám át azonnal a megvásárlása után. De hogy megéri-e az árát? Az csupán attól függ, kinek mennyit ér az egyediség.

 

 

MCOnet Fórum Regisztrálj fórumunkba, és szólj hozzá a motorokhoz, quadokhoz robogókhoz...


Sebestyén Antal Értékesítő:                                     +36 70 578 7690


Ha megtetszet a robogó, akkor rendelje meg Webáruházunkból: Vespa GTS 250, ha még szeretne válogatni, akkor tekintse meg oldalunkat: Webrobogó.
Folyamatos akciókkal kedveskedünk, ezenkivül ingyen bukósisakkal és Ingyenes kiszállítással Magyarország egész területén!

 

Ha Robogó, akkor Webrobogó... Magyarország piacvezető internetes kereskedése!

Webrobogó - Motorcenter 2005 Kft.

2030 Érd, Budai út 76.
Telefonszám: 06-70-578-7690,
06-70-364-3119
Email: robogo@mconet.biz

MCOnet Magyarország

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelemi nyilatkozat Impresszum
MCOnet 2001-2019. - www.mconet.hu - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu

 

www.mconet.hu