Ha Robogó, akkor Webrobogó!

Magyarország internetes piacvezető kereskedése!

  • Kosár tartalma
    • # Termék db Bruttó összesen

      Az Ön kosara jelenleg üres!

Robogó kereső
2021. szeptember 23. - Tekla napja van.
Archívumban

Gilera Nexus 500 - Gilera robogó - Webrobogó

A 2003-as év mérföldkő volt a Piaggio csoport életében, mikor egy új koncepció révén létrehozta legnagyobb sportrobogóját, a Gilera Nexust.

 Rendelje meg Webházunkból.
Hitel lehetőség, 20% -tól elvihető

A Gilera márkanév alatt nem volt ismeretlen a sportos robogó fogalma, de a Nexus létrehozása új távlatokat nyitott a robogó tervezésben. A már-már sportmotorokra jellemző tulajdonságokkal megspékelt kétkerekű, a mai napig az egyik legsportosabb robogók egyike.

 


Gilera nexus 500 video

 


Három év után eljött az idő, hogy frissítést kapjon a modell. Az 500-as frissítése annyira jól sikerült, hogy idén már nem egy, hanem egy három különböző erőforrással szerelt sportrobogó került a palettára. Így már választhatunk az 500-400- és 250-es erőforrással szerelt modellek közül. Számomra a választás egyértelmű volt, a legerősebb, gyönyörű élénkpiros-fekete színkombinációjú SP modellt vittem el egy hosszú hétvégére.
Az előző modell tesztelése óta eltelt közel két év. Amíg én öregedtem, s megjelenik az első ráncok az arcomon, addig a Nexus még simább, letisztultabb formával jelent meg. A fejidom még sportosabb, agresszív már-már sportmotorra jellemző megjelenést kapott. Az agresszív külsőt kölcsönző iker-fényszórók közé, a háromszög alakú légbeömlő nyílás fölé került az Gilera logó. Az első modellen fejidomra szerelt, szélesen kinyúló, nehéz visszapillantó tükrök nem maradhattak a helyükön.

 

Gilera nexus 500 robogó

Gilera nexus 500 robogó

 

Kisebb méretben a fejidom mögött, a kormányon foglalnak most helyet. A tükörbe integrált irányjelzőt az oldalidomba helyezték. A tükör áthelyezésével szabaddá vált helyre légterelő burkolat került, ami kezünknek tökéletes szélvédelmet biztosít.
A sportos kialakítás mellett kritizálható volt az előző modellnél alkalmazott nagyméretű plexi, ezért most a régebbinél egy kisebbet kapott az új modell. Természetesen megmaradt a három rögzítőcsavarral történő állítási lehetősége. Akinek viszont a nagy plexi jön be, a választható extrák között szintén megtalálhatja. Az idomzat hátsó része csak kisebb átalakításon esett át, új átlátszó hátsólámpa és irányjelző bura került rá.
Az előző modellnél sem volt gond az ülés komfortosságával, de sokak számára talán egy kicsit magas ülésmagasságot választottak a mérnökök, így az idei modellnél az ülésmagasságot 25 mm-rel lecsökkentették. A kissé magasabbra helyezett kormány, az alacsonyabb üléspozíció nagyban növelte a vezetői kényelmet, és jobb irányíthatóságot eredményezett. Az SP verzión található ülés új bontása, két különböző színben pompázik és jobban harmonizál piros-fekete színkombinációjú fényezéssel.

 

 

MCOnet Fórum Regisztrálj fórumunkba, és szólj hozzá a motorokhoz, quadokhoz robogókhoz...

 


Sebestyén Antal Értékesítő:                                     +36 70 578 7690

 

Ha megtetszet a robogó, akkor rendelje meg Webáruházunkból:gilera nexus 500, ha még szeretne válogatni, akkor tekintse meg oldalunkat: Webrobogó.
Folyamatos akciókkal kedveskedünk, ezenkivül ingyen bukósisakkal és Ingyenes kiszállítással Magyarország egész területén!

 

Ha Robogó, akkor Webrobogó... Magyarország piacvezető internetes kereskedése

 

Webrobogó - Motorcenter 2005 Kft.

2030 Érd, Budai út 76.
Telefonszám: 06-70-578-7690,
06-70-364-3119
Email: robogo@mconet.biz

MCOnet Magyarország

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelemi nyilatkozat Impresszum
MCOnet 2001-2019. - www.mconet.hu - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu

 

www.mconet.hu