Ha Robogó, akkor Webrobogó!

Magyarország internetes piacvezető kereskedése!

  • Kosár tartalma
    • # Termék db Bruttó összesen

      Az Ön kosara jelenleg üres!

Robogó kereső
2021. október 19. - Nándor napja van.
Archívumban

TÉLTEMETŐ - PIAGGIO MP3 - Piaggio robogó teszt - Webrobogó

A fokozott komfort és menetbiztonság mellett a téli használat mámorában is részesül, aki a Piaggio háromkerekűjét választja.

A kissé borsos áron kínált MP3 rendkívüli erényei néhány extrával tovább fokozhatók.

 Rendelje meg Webházunkból.

A közcsodálat már akkor is garantált, ha egy teljesen gyári állapotú MP3 nyergében gördülünk a pesti forgalomba. Egyszerűen minden részlete teljesen más az olasz triciklinek, mint amit a nagyrobogóktól megszoktunk, az X8-tól örökölt, puttonyos fartól a két első kerék miatt kiszélesedő orr-részig. Sokan szkeptikusak a kanyarban bedönthető első traktus és a különleges formák miatt, de már egy próbakör is meggyőző lehet, mert a negyedliteres, négyszelepes blokkal szerelt alapváltozat sok örömet okoz, elég dinamikus a városban, és az ember alig várja, hogy végre kanyarodhasson vele. Érdemes tudni, hogy felborulni ezzel a géppel sem lehetetlen, de előtte a hátsó, majd az első kerekek finom sodródása figyelmeztet a közelgő veszélyre.
Piaggio MP3 - Piaggio robogó A Piaggio önbizalomfokozó stabilitásáról korábbi bemutatótesztünkben már részletesen írtunk. Ezúttal kíváncsiak voltunk, vajon zavarba hozza-e a kifinomult technikát a tél, a hideg és a sónedves, havas utak. Csakhogy a mostoha körülmények egytől egyig eltűntek, amikor a természet január közepén úgy döntött, a tavasz demó verziójával örvendezteti meg a fázós országot. Pedig alaposan felkészültünk. A Piaggióra hatalmas gyári szélvédő került, a magasabb növésűek bukósisakjának tetején dobol a felső vége, de abban biztosak lehetünk, hogy nincs ennél hatékonyabb szél-és esőfogó. Sajnos az átlátszó műanyag torzít, ráadásul csapadékos időben percek alatt összekoszolja az autók kerekéről felverődő sáros lé. De hát valamit valamiért. Ha megszoktuk a nem éppen makulátlan látási viszonyokat, élvezhetjük a Tucano Urbano thermoscud, vagyis prémmel bélelt lábtakaró tökéletes hideg- és esővédelmét. A különös találmány eddig nem tört be a magyar köztudatba, pedig a Piaggión hamar megszoktuk.
Menet közben jól hallhatóan búgnak a kerekek. Olyan hangon énekelnek a Metzeler Feelfree Wintec téli gumik, mint egy terepjáró eredeti abroncsai, melyeket még nem távolított el a diszkólázban égő tulajdonos. Az MP3 nem szolgál más zenével, de hamar örülni kezdünk a téltemető papucsoknak. Futófelületük blokkjai mélyebbek, és finom lamellákra osztották őket, illetve alapanyagukba szilikát kevertek, így elvileg nem kell drámai tapadáscsökkenéstől tartanunk, ha havazni kezd. Persze csodák nincsenek, a féktávok minden helyzetben hosszabbak, mint nyáron, de a gép sokáig kezünkben hagyja az irányítást, és nem enged szabad utat a télnek. Már csak egy kis hóra lenne szükség, hogy kiderüljön, meddig tarthat az önbizalmunk három keréken.

PIAGGIO MP3 250 IE

Piaggio MP3 - Piaggio robogó Motor és erőátvitel
Vízhűtéses, fekvő egyhengeres motor. Egy lánchajtású, felül fekvő vezérműtengely, négy, kétkarú himbával működtetett szelep. Nedves karteres olajozás, elektronikus benzinbefecskendezés, motormenedzsment, hármas hatású katalizátor, önindító. Száraz, röpsúlyos tengelykapcsoló, ékszíjautomata váltó, szekunder hajtás fogaskerekekkel.
Furat x löket 72 x 60 mm
Lökettérfogat 244 cm'
Sűrítési viszony 10,5:1
Névleges teljesítmény 22,5 LE (16,5 kW) 8250/min-nél
Max. forgatónyomaték 21 Nm 6750/min-nél
Futómű
Acélcső dupla bölcsőváz, elöl alumíniumöntvény parallelogramm felfüggesztés két alumínium kormánycsővel és két egykarú, hosszú tolt lengőkaros rugózással. Hátul hajtóműhordó lengővilla, két rugós tag, elöl kerekenként egy 240 mm-es tárcsafék, hátul 240 mm-es tárcsafék és rögzítőfék.
Gumiméret elöl/hátul 120/70 - 12 / 130/70 -12
Méret és tömeg
Tengelytáv 1490 mm
Ülésmagasság 780 mm
Száraz tömeg 204 kg

Motor - Robogó - Piaggio - Keeway - Gilera - Vespa - Linea

Sebestyén Antal Értékesítő:                         +36 70 578 7690              

 Rendelje meg Webházunkból. 

Bővebb információk: http://www.webrobogo.net   

Motor infó: http://webrobogolink.mconet.hu/

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarország.mconet.biz

Partner oldalak:

Építőanyag kereskedés és Tüzép - Mapei - Cement - Tégla - Sóder - Cserép - Mész

 Lakás - Eladó lakás - Társasház - Ingatlan - Lakópark

Webrobogó - Motorcenter 2005 Kft.

2030 Érd, Budai út 76.
Telefonszám: 06-70-578-7690,
06-70-364-3119
Email: robogo@mconet.biz

MCOnet Magyarország

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelemi nyilatkozat Impresszum
MCOnet 2001-2019. - www.mconet.hu - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu

 

www.mconet.hu