Ha Robogó, akkor Webrobogó!

Magyarország internetes piacvezető kereskedése!

  • Kosár tartalma
    • # Termék db Bruttó összesen

      Az Ön kosara jelenleg üres!

Robogó kereső
2024. July 12. - Izabella napja van.
Archívumban

Gilera runner 200 VXR - Gilera robogó - webrobogó

A Gilera Runner az 50 cm3-es kategóriában elnyerte az "Év Robogója 2004" megtisztelő címet. Igazi kuriózumnak mégsem ez, hanem a már eddig is a "Sportrobogók Királyának" nevezett két-ütemű 180-as FXR utódja, a VXR 200-as számít.

Rendelje meg Webházunkból.
Hitel lehetőség, 20 % - tól elvihető

 

Gilera runner 200 VXR

 

Gilera runner 200 VXR

Öt éves pályafutása

alatt a Gilera Runner FXR rendkívül megbízható futóművének és trabantnyi lóerejének köszönhetően a sportrobogó szinonimájává vált. A sikeres múlt után nem csoda, hogy az olasz mérnökök meglehetősen óvatosan nyúltak
hozzá az idei ráncfelvarrás során, s annak ellenére, hogy megjelenése óta már számos agresszívabb külsővel megáldott konkurens is színre lépett, a szépen ívelt vonalak közé zárt formán csak apróbb módosításokat hajtottak végre. Megmaradt a jellegzetes alagút is a padlólemez felett, továbbra is rejtekül szolgálva a hegesztett csőváz felső merevítésének, amely a robogók jellegzetes betegségét, a hosszanti csavarodási hajlamot hivatott orvosolni, s még a méretes tank is alá fért. Nem kívánt mellékhatásként ez persze jócskán megnehezíti a le és felszállást, de a Runner által meg-célzott korosztálynak ez a torna-mutatvány még nem okoz nehézséget. Az meg kifejezetten kellemes lehet, hogy a kihajtható láb-tartókra kényszerített barátnőnek igencsak kapaszkodnia kell a pilótába, ha nem akar lecsúszni a rövidre szabott hátsó ülésről.

 

 

 


Dinamika, menettulajdonságok

Gilera runner 200 VXR

A kurta far miatt kiegészítő doboz felszerelésére sincs mód, de ezt a gépet nem is a családi be-vásárlások lebonyolítására találták ki. Az olaszok célja egy igazi városi "funrider" megteremtése volt, gondtalan örömmotorozás élményét szolgáltatva azoknak, akik
Képesek kihasználni a 9000-es fordulatszám köze-lében ébredő 21 LE-s teljesítményt. Ez már nem csak a piros lámpánál faképnél hagyott autósokat képes meglepni, ha-nem a Gilera nyergében feszítő pilótát is. A váltó kitűnő nyomaték-elosztásának köszönhetően ugyanis a vízhűtéses, egyhengeres négyütemű erőforrás sportkocsikat megszégyenítő gyorsasággal repíti a szárazon 127 kg tömegű vasat 80 km/óra sebességig, s a gázkart tovább is marokban tartva nem kell sokat vár-ni a 120-as végsebesség elérésére. Hosszabb utak megtételére azonban nem csak a magas utazótempó csábít, hanem az is, hogy a 12 literes tanknak és a mérsékelt, 4,2 literes fogyasztásnak (gyári adat) köszönhetően292 kilométert is meg tudunk tenni egyetlen tankolással. A nagy iramú kanyarvételt és az egyenesfutást teszik biztosabbá a megduplázott hátsó rúgóstagok, melyeknek sportos hangolása jócskán megkönnyíti az egykerekezést is, a talajfogással járó megrázkódtatást pedig 35 mm belső átmérőjű, hidraulikus első villa igyekszik csillapítani. Az átlag átlag fölötti teljesítményhez átlag fölötti fékek dukálnak. A 220 mm átmérőjű tárcsákat elől kettő, hátul egy munkahengeres fékpofák szorítják, már kis kézi erő hatására is jelentősen csökkentve a 12 collos könnyűfém tárcsákra feszített 120/70-es illetve 130/70-es abroncsok kerületi sebességét.


Költségek

Gilera runner 200 VXR

Népszerűségének köszönhetően a Gilera Runner királyi címe ellenére, vagy éppen azért, nagy eséllyel pályázik a "lopott robogó" nem éppen hízelgő tisztének el-nyerésére is. Ezt igyekszik megnehezíteni a szériába beszerelt elektronikus indításgátló, abban a reményben, hogy a kétéves, kilométerkorlátozás nélküli garancia végét még eredeti gazdájánál éli meg a sportgép.
A kétütemű változattal szembeni költségcsökkenés nem csak a kisebb fogyasztásban nyilvánul meg, hanem a kiemelkedően hosszú, 5 ezer kilométeres szervizperiódusban is.

MCOnet Fórum Regisztrálj fórumunkba, és szólj hozzá a motorokhoz, quadokhoz robogókhoz...

 


Sebestyén Antal Értékesítő:                                     +36 70 578 7690

 

Ha megtetszet a robogó, akkor rendelje meg Webáruházunkból:Gilera runner 200 VXR, ha még szeretne válogatni, akkor tekintse meg oldalunkat: Webrobogó.
Folyamatos akciókkal kedveskedünk, ezenkivül ingyen bukósisakkal és Ingyenes kiszállítással Magyarország egész területén!

 

Ha Robogó, akkor Webrobogó... Magyarország piacvezető internetes kereskedése!


Webrobogó - Motorcenter 2005 Kft.

2030 Érd, Budai út 76.
Telefonszám: 06-70-578-7690,
06-70-364-3119
Email: robogo@mconet.biz

MCOnet Magyarország

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelemi nyilatkozat Impresszum
MCOnet 2001-2019. - www.mconet.hu - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu

 

www.mconet.hu